wordpress-hostingOm tot een goed overzicht te komen van de diverse aanbieders van WordPress Hosting zal eerst een aantal stappen moet worden genomen. We zullen voor je de voordelen van WordPress op een rijtje zetten, de beste aanbieders en enkele tips waar je op moet letten.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Syteem waarmee er eenvoudig een website kan worden gemaakt en onderhouden. Het concept begon zeer eenvoudig als een systeem waarmee eenvoudig een blog kon worden gecreëerd. Hedendaags is het een middel voor bedrijven en merken om een moderne website te bouwen.

Voordelen van het WordPress CMS syteem

Als eerste is WordPress een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Dit betekent dat zowel startende gebruikers als ervaren gebruikers er mee kunnen werken. WordPress ontwikkelt zich constant getuigen de vele updates die het systeem per jaar uitbrengt. Een derde belangrijk voordeel is dat het systeem zich aanpast op SEO(zoekmachineoptimalisatie). In de praktijk betekent dit dat er met WordPress perfect zoekmachinemarketing kan worden toegepast.

De beste aanbieders van WordPress Hosting

Er zijn aardig wat aanbieders op het gebied van WordPress Hosting. We geven u hieronder de drie beste mogelijkheden.

Yourhosting
Dit bedrijf met 67.000 klanten en tien ervaring in de branche staat garant voor een 100 dagen, niet goed geld terug garantie en heeft een telefonische service

Hostgator WordPress Hosting
Hostgator is een Amerikaans bedrijf en is opgericht in 2002. Het is 1 van de grootste hostingbedrijven van de wereld en heeft momenteel meer dan 400.000 klanten. De onderneming bied je onbeperkte schrijfruimte en een snelle ondersteuning bij vragen.

One.com
De Deense onderneming One.com is de laatste jaren sterk groeiende en richt zich vooral een competitieve prijs ten opzichte van de concurrentie.

Tips bij je keuze
Bij de keuze voor een leverancier moet er vooral worden opgelet op de behoeftes van je eigen onderneming. Wil je graag een onbeperkte schrijfruimte/bandbreedte of ga je liever voor een voordelige prijs. Daarnaast is het verstandig om op te letten of het bedrijf waarvoor je kiest een goede service heeft. Dit in verband met eventuele problemen die snel opgelost kunnen worden. Als laatste tip wil ik je meegeven om bekende of zakenrelaties te vragen naar eventuele recensies voor de gekozen leverancier van hun WordPress Hosting leverancier.