TGPhosting.nl is van origine een bedrijf dat zich richt op webhosting. De websites die wij hosten worden geplaatst op een van onze servers in Rotterdam, in tegenstelling tot veel andere partijen plaatsen wij geen honderden websites op een enkele server. Wij zorgen er voor dat de belasting op onze servers zo laag is dat een website van een van onze clienten nooit gehinderd zal worden door een gebrek aan servercapaciteit.

Flexibiliteit is tegenwoordig een belangrijk punt, iedere klant en iedere website heeft andere specificaties en vereisten. Daarom is het bij ons altijd mogelijk een pakket op maat te krijgen, neem hiervoor contact op met info@tgphosting.nl.

De prijzen aangegeven op deze pagina zijn richtprijzen, afhankelijk van de pakketkeuze en andere gekozen diensten zoals webdesign kan er van deze prijzen afgeweken worden.
Prijzen van de webhosting:

 

Toepassing Specificatie kosten/jaar
Weblog voor vrienden en kennissen 20 Mb opslag – 2 Gb dataverkeer € 30
Fotoboek voor familie en vrienden 100 Mb opslag – 7 Gb dataverkeer € 75
Website met filmpjes en foto’s 200 Mb opslag – 12 Gb dataverkeer € 110
Zakelijke statische website 20 Mb opslag – 2 Gb databverkeer € 45
Zakelijke website met database 100 Mb opslag – 7 Gb dataverkeer € 90
Uitgebreide zakelijke website 200 Mb opslag – 12 Gb dataverkeer € 125

Het verschil tussen de zakelijke websites en de particuliere website zit hem in het aantal mailboxen dat er beschikbaar is. Voor de zakelijke websites zijn er standaard 5 afzonderlijke mailboxes beschikbaar (en een onbeperkt aantal mailadressen), bij de particuliere websites is er maar 1 mailbox beschikbaar (met een onbeperkt aantal mailadressen.

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor de pure webhosting, voor overige diensten zoals webdesign staan geen vaste prijzen, deze gaan op aanvraag.

Prijzen van domeinnamen:

Soort domeinnaam voorbeeld prijs
.nl uwdomeinnaam.nl € 15
.com uwdomeinnaam.com € 15
.net uwdomeinnaam.net € 15
.eu uwdomeinnaam.eu € 30

Op aanvraag is het mogelijk om zelf onbeperkt subdomeinnamen aan te maken (voorbeeld: www.uwdomeinnaam.nl of informatie.uwdomeinnaam.nl, de scheefgedrukte delen zijn de subdomeinen). Indien u gebruik wilt maken van deze dienst kunt u dit vermelden bij het aanvragen van een webhosting account.

Overige opties:

Extra   prijs
asp.net hosting € 10
5 Gb extra dataverkeer € 40
5 extra mailboxen € 15
50 Mb extra opslag € 15

De bovenstaande prijzen zijn indicaties, afhankelijk van het gekozen pakket kunnen de prijzen van extra opslag en extra dataverkeer verschillen. Zoals eerder aangegeven zijn zakelijke accounts standaard al voorzien van 5 mailboxen en particuliere accounts van 1 mailbox.

Alle prijzen aangegeven op deze website zijn inclusief 21% BTW en zijn prijzen per jaar.