Wilt u graag het internet op en goede begeleiding om uw zaken online goed voor elkaar te krijgen?

 Onze webdesigners en online marketeers staan u graag bij om u succesvol te maken online. We hebben voor elk budget wel een oplossing om steeds een beetje beter te gaan presteren online. Ook geven we aanwijzingen waar u zelf mee aan de slag kunt en alles in een stroomversnelling kunt laten gaan wanneer u gepassioneerd en kundig aan de slag gaat. Uiteraard kunt u ook alles aan ons uitbesteden wanneer u hier het budget voor heeft. Zowel uw advocatenbureau tot de lokale schilder kan bij ons terecht om zijn website optimaal te laten draaien en ervoor te zorgen dat het een echte “lead magneet” wordt.

Doordat u slechts 1 aanspreekpunt nodig heeft kunt u beter samenwerken naar een optimaal resultaat.

 Welke webmaster diensten kunnen wij voor u uitvoeren ?
  • Wij zorgen dat uw website snel laad en zonder fouten is en optimaal indexeert kan worden door Google.
  • We staan u bij om uw website visueel en technisch goed draaiend te houden en hebben altijd meerdere backup paraat mocht er ergens iets fout gaan.
  • Onze grafisch ontwerpers zorgen ervoor dat uw website de juiste uitstraling heeft die overeenkomt met uw huisstijl en imago dat u wilt uitstralen. Daarnaast staan zij u bij om actiegericht grafisch materiaal te ontwerpen zoals speciale aanbieding banners om b.v. seizoensproducten of diensten aan te bieden of actiebanners om van uw restvoorraden af te komen. Ook kunnen we voor u complete bannersets ontwerpen die kunnen worden gebruikt voor de vele mogelijkheden om online te adverteren of te geven aan uw affiliates die uw product en dienst kunnen promoten.
  • Wij kunnen voor een online adverteren campagne opzetten via Google Adwords, Facebook, Twitter en op niche gerelateerde websites.
  • Wij kunnen een affiliate campagne voor u opzetten zodat anderen uw product of dienst gaan promoten tegen een affiliate commissie.
Voor meer informatie over alle mogelijkheden kun u contact opnemen met info@tgphosting.nl.